Var med och skapa årets viktigaste jämställdhetskonferens!

Fredrika Bremer Förbundet är en partipolitiskt obunden medlemsorganisation som arbetar för jämställdhet. Vi driver kampanjer, projekt och opinionsbildande arbete.

Varje sommar arrangerar vi Apelrydsseminariet – en tvådagarskonferens med tema jämställdhet. Programmet består av talare, panelsamtal och kulturaktiviteter. Tidigare medverkare är bland andra Alice Bah Kuhnke, Jan Eliasson och Gudrun Schyman. Konferensen hålls på Apelrydsskolan i Båstad men planeringen utförs på förbundets kansli i Stockholm.

Under sommaren arrangerar förbundet även två veckors Nannylundsvistelse för ensamstående kvinnor på Apelrydsskolan i Båstad.

Arbetsuppgifter
Som projektledare kommer du arbeta med att planera och genomföra Apelrydsseminariet och två veckors Nannylundsvistelse. Arbetet innebär bland annat bokning av medverkande, marknadsföring, resebokningar och logistik. Du driver arbetet själv med stöd från förbundskansliets anställda och praktikanter.

Dina egenskaper
Som person är du lösningsfokuserad och utåtriktad med god förmåga att arbeta självständigt. Du är strukturerad, målinriktad och duktig på att prioritera din arbetstid. Du behöver vara flexibel och kunna anpassa dina arbetstider efter projektets arbetstoppar.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med projektledning och att självständigt driva ett projekt eller planera ett större event. Du har en eftergymnasial utbildning inom något relevant ämne för tjänsten. Vi ser gärna att du har kunskap inom eller intresse för genus/jämställdhet. Körkort krävs.

Villkor
Tjänsten är en visstidsanställning på 20 procent som löper över sex månader. Det finns dock goda chanser till förlängning och utökning av tjänsten då vi eventuellt kommer kunna kombinera tjänsten med andra projekt. Vi har målstyrd arbetstid men arbetet behöver anpassas till projektets arbetstoppar som är under juli-augusti. Tjänsten kommer innebära resande inom Sverige, samt arbete på kvällar och helger. Kollektivavtal finns mellan Unionen och IDEA.

Din ansökan
Skicka CV och personligt brev till kansli@fredrikabremer.se.

Urval kommer att ske löpande varför vi vill ha din ansökan snarast och senast tisdag den 11 december 2018. Läs om hur vi behandlar personuppgifter här.

Vill du veta mer om tjänsten kan du kontakta verksamhetsledare Miriam Limås-Kollberg på miriam@fredrikabremer.se eller 0732-554400.

Vi söker en projektledare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *