BLI MEDLEM HÄR

 

Vad är Fredrika Bremer Förbundet?
Fredrika Bremer Förbundet är ett partipolitiskt obundet förbund som verkar för jämställdhet. Vi vill se ett samhälle där alla människor lever i kompanjonskap med varandra, oavsett kön, klass, etnicitet, funktion etc. Vi tror på ett samhälle där alla tar lika stort ansvar. Hemma, på arbetet och i det offentliga livet.

Vilka är Fredrika Bremer Förbundets visioner?
Förbundet har sedan sin start 1884 varit spjutspets och blåslampa för att uppnå ett jämställt samhälle. Vi på Fredrika Bremer Förbundet anser att jämställdhetsarbetet har kommit långt, men fortfarande har en lång väg kvar att gå. Vi vill vara den kraft som ständigt bevakar och agerar för att utvecklingen ska gå framåt – inte bakåt.

Fredrika Bremer Förbundet har en gedigen historia som är en otrolig fördel. Vi är en etablerad röst inom jämställdhetsdebatten och har under många års arbete samarbetat med ett flertal tunga partners inom olika sektioner av samhället.

Din roll som medlem i Fredrika Bremer Förbundet:
Att förbundet funnits länge innebär även att vi har en bred målgrupp och har därför förstått vikten av erbjuda många olika sätt för dig som medlem att engagera dig på; därför ger vi våra medlemmar möjligheten att engagera sig precis så mycket som det passar dig!
Vill du veta mer om hur du kan engagera dig? Kontakta oss på kansli@fredrikabremer.se

Fredrika Bremer Förbundet bygger på människor som engagerar sig för att uppnå vår gemensamma vision om ett jämställt samhälle därför öppnar Fredrika Bremer Förbundet dörrar för dig som medlem till att upptäcka nya spännande, lärorika och inspirerande sammanhang. Ditt engagemang är värdefullt för oss, bli medlem idag!

Du är betydelsefull!

Fredrika Bremer Förbundet är en partipolitiskt obunden medlemsorganisation som verkar för jämställdhet. Som medlem får du möjlighet att ta del av intressanta sammanhang, knyta nya kontakter och lära dig mer om jämställdhet. Du får också världens äldsta feministiska tidskrift Hertha i brevlådan två gånger per år.