Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Höstfest med föredrag och visningen av kortfilmen ”Hilda”

september 7 @ 18:00

Klockan 18.00 bjuder Fredrika Bremer-förbundets Landskronakrets till höstfest på Hotell Öresund och efter den  inledande måltiden visas kortfilmen ”Hilda”- en film om Hilda Nilsson (1876-1917), känd som Änglamakerskan på Bruksgatan”.

I samband med visningen gästas vi även av filmens regissör, EliSophie Andreé från Helsingborg, som även är skribent och krönikör i Helsingborgs Dagblad. Hon kommer att tala om sig själv, sitt skrivande samt arbetet med ”Hilda” som är inspelade på Citadellsområdet i Landskrona. Filmvisning och föredraget som börjar klockan 19 är gratis och vill du delta i den inledande måltiden kostar det 200 kronor.

Anmälan senast 1 september.
Givetvis följer vi folkhälsomyndighetens rekommendationer, håller god handhygien och stannar hemma om vi är sjuka. Vi begränsar våra samlingar till max 50 personer och vill därför att du anmäler ditt deltagande till kerstinchristensson@gmail.com oavsett om du önskar delta i den inledande måltid eller inte. För dig som önskar mat ber vi dig betala den aktuella avgiften via swish eller bankgiro. Glöm inte att ange ditt namn och datum för mötet. Det går också att betala kontant på plats.
Bankgiro 842-2941 (Fredrika Bremerförbundets Landskronakrets)
Swish 123 381 23 28 (Fredrika Bremerförbundets Landskronakrets)

Höstfest med föredrag och visningen av kortfilmen ”Hilda”

Detaljer

Datum:
september 7
Tid:
18:00

Arrangör

Landskornakretsen

Plats

Hotell Öresund
Selma Lagerlöfs väg 4
Landskrona, 261 31 Sverige
+ Google Map