Kära medlemmar,

Utifrån rådande samhällssituation har Fredrika Bremer-förbundets styrelse beslutat att ställa in vårt fysiska möte på ABF-huset i Stockholm den 9 maj och även utflykten till Årsta slott den 10 maj.

Det är givetvis med stor sorg och besvikelse vi gör detta och vi se nu över möjliga alternativ. Vi återkommer med uppdaterad information så fort styrelsen fattat vidare beslut om detta.

Ta hand om varandra!

/Fredrika Bremer-förbundets styrelse genom ordförande Christina Knight

 

Varmt välkommen,

Till Fredrika Bremer-förbundets årsmöte den 9 maj på ABF-huset i Stockholm!

Årsmöte
Skriftliga motioner och nomineringar till BRA-pris och Årets Fredrika (dessa kan även nomineras i mötet) ska vara förbundsstyrelsen tillhanda senast den 13 mars.  Mejla handlingarna till kansli@fredrikabremer.se. Nomineringar till styrelsen mejlas till valberedningens ordförande  anna@styrelsepost.se senast den 15 mars

Mat och fika
Som ombud på årsmötet bjuds du på lunch och fika och vi behöver därför ha in uppgifter på eventuell allergi eller specialkost i samband med din anmälan.

Resor och boende
Som tidigare aviserats kommer förbundet tyvärr inte ha möjlighet att bekosta vare sig resor eller boende denna gång.

Utflykt till Årsta slott!
Söndagen den 10 maj har du möjlighet att följa med på en utflykt till Årsta slott, strax utanför Stockholm. Där väntar en specialvisning av Fredrika Bremer-våningen som för året fått sig en upprustning och omgörning! En buss kommer att avgå från centrala Stockholm vid 9.30 och vara tillbaka ca 13.00.  Kostnad för utflykten är 100 kronor du betalar den  i samband med att du bekräftar din anmälan.

Lördag

9.30                 Fika

10.00               Fredrika Bremer-förbundet 2020 – vem, vad och hur?

11.00                Fredrika Bremer-förbundet in i 20-talet – påverkanstorg med styrelsen

11.30                Lunch

12.30-16.00     Årsmötesförhandlingar

Anmälan till årsmötet sker via följande länk:

https://forening.foreningshuset.se/fbf/evenemang/visa/14828-fredrika-bremer-forbundets-arsmote-2020

Möjlighet att anmäla sig till årsmötet gäller endast våra medlemmar och därav sker  anmälan via vårt medlemsregister. Du kommer under din anmälan att få förfrågan om ditt femsiffriga medlemsnummer och tillhörande lösenord och har du inte det tillgängligt kommer du kunna ange din e-postadress och få uppgifterna skickade till dig.  Du kan också få tillgång till ditt medlemsnummer via din krets eller genom att e-posta förbundets kansli på kansli@fredrikabremer.se

 

Varmt välkommen!

Styrelsen