Hur kan utbildning verka som motgift mot populistiska, antifeministiska och antidemokratiska strömningar? Vad blir skolans roll i kölvattnet av #metoo? Utbildning lönar sig, men mest för män och löneskillnaderna är som högst inom de yrken som kräver lång högskoleutbildning, hur kommer vi åt den ständiga nedvärderingen av kvinnors kompetens? Det är några av frågorna som står i fokus under 10-årsjubileet av Apelrydsseminariet som anordnas den 10-11 augusti på Apelrydsskolan i Båstad.

Jubileeupplagan av Fredrika Bremer Förbundets årliga seminarium har tema Utbildning och Jämställdhet och inleds med ett anförande av Kultur- och demokratiminister Alice Bah Kuhnke. Tvådagarskonferensen består av spännande föreläsningar och seminarier, festmåltid, kulturinslag och underhållning.

Priser och boende:
Nytt för i år är att du som gäst kan välja mellan tre olika former av boende. Priserna varierar beroende på vilket boende du väljer! Om du vill dela rum med någon du känner kommer du kunna uppge det i bokningen.

Då antalet sovplatser på Apelrydsskolan är begränsade uppmanar vi våra gäster att gärna köpa dagspass och ordna boende i vackra Båstad själva. Vi kommer ordna transport mellan Apelrydsskolan och Båstad för de gäster som önskar utan extra kostnad. Om du reser med bil, eller på annat sätt kan ordna med transport själv, är vi tacksamma om du väljer alternativet dagspass utan transport.

Enkelrum:
Medlem: 1600:-
Icke-medlem 1900:-
Boka enkelrum här!

Dubbelrum:
Medlem: 1300:-
Icke-medlem: 1600:-
Boka dubbelrum här!

Trippelrum:
Medlem: 1100:-
Icke-medlem: 1400:-
Boka trippelrum här!

Dagspass inkl. transport Båstad-Apelryd (alla seminarier och måltider båda dagarna ingår)
Medlem: 900:-
Icke-medlem: 1100:-
Boka dagspass inkl. transport här!

Dagspass utan transport (alla seminarier och måltider båda dagarna ingår)
Medlem: 900:-
Icke-medlem: 1100:-
Boka dagspass utan transport här!