Priser och boende

Seminariepass till Apelrydsseminariet går att köpa med eller utan övernattning. Övernattning sker på skolan och priserna varierar beroende på vilket boende du väljer! Om du vill dela rum med någon du känner kommer du kunna uppge det i bokningen. Det går självklart bra att boka delat boende även om du besöker seminariet ensam, då får du chans att dela med och lära känna en ny trevlig person!

Då antalet sovplatser på Apelrydsskolan är begränsade uppmanar vi våra gäster att gärna köpa dagspass och ordna boende i vackra Båstad själva. Vi kommer ordna transport mellan Apelrydsskolan och Båstad för de gäster som önskar utan extra kostnad. Om du reser med bil, eller på annat sätt kan ordna med transport själv, är vi tacksamma om du väljer alternativet dagspass utan transport. Mer information om dagspass med transport finner du längre ner på sidan.

Försäljningen av seminariepass till årets seminarium är nu stängd. Alla seminariepass med övernattninge är slutsålda, det finns ett fåtal dagspass kvar. Hör av dig till kansli@fredrikabremer. om du är intresserad.

Praktisk information för deltagare 

Resor till skolan:
Då skolan ligger en bit från Båstad centrum vill vi tipsa om att planera din resa i god tid. Från Båstad station och centrum går buss 501. Bussen går relativt sällan men då hela vägen till skolan. Information hittar du här: https://www.skanetrafiken.se/sok-resa/. Du söker på hållplatserna Båstad Station-Norrviken.

Du kan även kontakta Båstad taxi 0431-36 96 66 eller taxi Ängelholm 0431–171 170 för transport från tågstationen.

Kommer du med bil till Apelrydsskolan är det ca 3 km från Båstads centrum, följ skyltningen mot Norrvikens Trädgård. Parkeringsplatser finns på skolans framsida.

Adress till skolan:
Apelrydsskolan
Kattviksvägen 207, 269 91 Båstad

Du som bokat dagspass med skjuts: kontakta kansli@fredrikabremer.se med information om var du ska övernatta i Båstad/ restider till och från Båstad.

Incheckning och utcheckning:
För dig som har bokat med övernattning: Incheckningen pågår mellan 11.00-12.45 fredagen den 10 augusti. När du anländer får du information om vilket rum du ska bo på. Om du angett att du vill dela rum med någon kommer du få bo med den. Utcheckningen sker mellan 14.00-14.30 på lördagen, då du lämnar tillbaka din nyckel. Lakan och handduk finns på plats!

För dig som bokat dagspass: Ankomst sker från kl. 11.00-12.45, fredagen den 10 augusti. Lunch serveras från 11.30.

Middagar och måltider:
I seminariepasset ingår alla måltider, tider för dessa finns i programmet.
När du köpte ditt seminariepass fanns det möjlighet att uppge specialkost. Om du inte redan uppgett detta, eller är osäker, mejla kansli@fredrikabremer.se och meddela oss.

Ta gärna med badkläder då det finns en mysig badbrygga precis vid skolan!

Fullständigt program finner du här!

 

Information om dagspass med transport 

Eftersom vi inte kommer att ha tillräckligt med sovplatser på skolan för alla seminariedeltagare vill vi underlätta för de deltagare som bokar boende utanför skolan med transporthjälp. Vi kommer anordna skjuts för samtliga deltagare som bokar dagspass med transport. Preliminära tider för hämtning och lämning kommer inom kort att publiceras här på hemsidan. Vid sista anmälningsdatum kommer vi att höra av oss till alla som har bokat dagspass med transport för information om varifrån de behöver skjuts. Om du redan vet varifrån du kommer att behöva skjuts när du anmäler er till seminariet, ber vi dig att fylla i den informationen i fältet ”meddelande” i anmälningsformuläret. Den officiella tidtabellen mailas ut och publiceras på hemsidan cirka två veckor innan Apelrydsseminariet inleds. Dagspasset med transport är begränsat till 40 platser.

Notera att skjutsen kommer att avgå på fasta tidpunkter. Vi kommer att se till att alla som befinner sig vid de angivna hållplatserna i tid för avgång får den skjuts de har beställt, men om en deltagare skulle missa avgångstiden för skjutsen ansvarar denne själv för att ta sig till seminariet.

Om du bokar dagspass utan transport måste du ta dig till och från skolan själv.

Boendeförslag i Båstad

För alla deltagare som har köpt dagspass och letar boende över natten mellan den 10 och 11 augusti i Båstad har vi sammanställt en lista med några boendeförslag. Vi rekommenderar alla seminariedeltagare som inte kommer att bo på Apelrydsskolan att boka boende så långt i förväg som möjligt. Under sommaren reser många till Båstad och de billigaste alternativen bokas upp fort! Vi ordnar skjuts till er som bokar boende utanför skolan!

B&B Villa Falken
Adress: Hamngatan 22, Båstad
Pris: från 450 kr
För mer bokningsinformation om B&B Villa Falken, tryck här!

Båstad Sportcenter
Adress: Korrödsvägen 9, Båstad
Pris: från 600 kr
För mer bokningsinformation om Båstad Sportcenter, tryck här!

Sigfridsgården B&B
Adress: Ängelholmsvägen 26, Båstad
Pris: från 790 kr
För mer bokningsinformation om Sigfridsgården B&B, tryck här!

Båstad Camping
Adress:
Norra vägen 128, Båstad
Pris: från 850 kr (stuga med sovloft)
För mer bokningsinformation om Båstad Camping, tryck här!

Pensionat Enehall
Adress: Stationsterrassen 10, Båstad
Pris: 1025 kr enkelrum/1260 kr dubbelrum (630 kr per person)
För mer bokningsinformation om Pensionat Enehall, tryck här!

Skummeslöv Bed & Breakfast
Adress: Tallgården 1, Laholm
Pris: 850kr dubbelrum (425 kr per person) OBS! Finns bara dubbelrum lediga den 10 augusti.
För mer bokningsinformation om Skummeslöv Bed & Breakfast, tryck här!