Praktik hemsida (1)

Är du en fena på kommunikation? Har du kunskaper inom jämställdhet? Vill du lära dig mer om opinionsbildning och kommunikation? Söker du praktik till våren? Sök då till oss!

Nu söker Fredrika Bremer Förbundet praktikanter med placering på kansliet i Stockholm till våren 2017. Som praktikant hos oss medverkar du i vårt kommunikationsarbete, den löpande verksamheten och är delaktig i organisationens projekt. Vi ser gärna att sökande har kompetens inom kommunikation men viktigast är ett brinnande engagemang för jämställdhet. Praktiktjänstgöringen är varierande och innefattar även medlemskontakt och hantering av medlemsregister, arbete med våra stiftelser och att driva projekt och uppgifter som rör vårt medlemskap i Sveriges Kvinnolobby.

Praktiken är oavlönad och bör vara en del av din utbildning.

För frågor och mer information kontakta kansliet på kansli@fredrikabremer.se eller info@fredrikabremer.se. Du kan även nå oss på telefonnummer: 0732554400.

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till kansli@fredrikabremer.se senast 30 november.

 

Sök praktik hos oss!