Fredrika Bremer Förbundets Bra-pris delas i år ut till Anders Kompass. Anders Kompass blev känd för allmänheten när han avslöjade franska FN-soldaters sexuella övergrepp mot barn i Centralafrikanska republiken. Fredrika Bremer Förbundet vill med Bra-priset uppmärksamma Anders Kompass exceptionella insatser för jämställdhet och mänskliga rättigheter.

Prisutdelningen kommer ske under Mänskliga Rättighetsdagarna i Malmö den 18 november. I samband med prisutdelningen kommer Anders Kompass även delta i ett samtal med ordförande Louise Lindfors om mänskliga rättigheter, jämställdhet och globala utmaningar.

Seminariet kommer äga rum på den del av mässan som är gratis och vi hoppas att så många av våra medlemmar som möjligt kan vara med!

När: Fredagen den 18 november kl. 13.00-13.30
Var: 
Malmö Live, Dag Hammarskjölds torg 4, i närheten av centralstationen

Läs mer om seminariet här!

Prisutdelning och seminarium med Anders Kompass på MR-dagarna