Som medlem i Fredrika Bremer Förbundet är du varmt välkommen till Avesta och Fredrika Bremer Förbundets årsmöte 2017!

Vi börjar fredagen den 5 maj på Best Western Star Hotell, Markustorget 1 i Avesta. Från klockan 15.00 kommer det serveras kaffe på hotellet. Klockan 17.00 avgår en buss från hotellet till Korskrogen bygdegård och klockan 17.30 är det samling i bygdegården. På plats på Korskrogen håller Karin Perers, ordförande Mellanskog och ordförande för Kyrkomötet i Sverige, föredrag under rubriken ”Framtiden i samklang med naturen”. Klockan 19.00 serveras middag, efter middagen klockan 20.30 underhåller gruppen Basfiol och flöjt och det utlovas även en spännande överraskning.

Förhandlingarna pågår från 09.00-13.00 lördagen den 6 maj på Avesta Församlingsgård och avslutas med en lunch. Efter lunchen avgår buss tillbaka till Avesta Krylbo station.

Kostnad: Fredrika Bremer Förbundet står för kost och logi. Resekostnader ersätts upp till maximalt 1500 kronor per person (boka i tid för så billiga biljetter som möjligt). Anmälan görs genom Fredrika Bremer Förbundets hemsida och inbjudan kommer skickas ut per mejl i slutet av februari. Vi behöver ha din anmälan senast 31 mars. Om du inte har tillgång till dator så ring till kansliet på 0732-554400 så kan vi hjälpa dig med din anmälan. Nomineringar till Årets Fredrika och BRA-priset 2017 tas emot av kansliet på kansli@fredrikabremer.se.

Varmt välkommen!

Förbundsårsmöte i Avesta 5-6 maj