Fredrika Bremer Förbundets årliga Apelrydsseminarium i Båstad har i år tema hälsa och jämställdhet. Under två dagar anordnas seminarium, panelsamtal och föreläsningar med fokus på bland annat ojämställd medicinsk forskning, maskulinitetsnormer, kvinnors ökande sjuktal samt kroppsideal och kroppsaktivism.

Vid årets seminarium deltar bland andra Jan Eliasson, som tidigare varit vice generalsekreterare för FN, Amelia Adamo, mångårig tidningsmakare och opinionsbildare, Barbro Westerholm (L) läkare och riksdagsledamot, Alexandra Charles von Hofsten ordf. 1,6 och 2,6 miljonerklubben, Suad Ali, utsedd till årets supertalang 2016 av Veckans Affärer, Birgitta Ohlsson (L), författare och riksdagsledamot, Kristina Sandberg, författare, och Sara Haraldsson, grundare av Maktsalongen.

Förutom intressanta panelsamtal och inspirerande föredrag bjuds deltagarna på middag och underhållning, samt morgonyoga med Blossom Tainton. Boka in den 11-12 augusti i kalendern och anmäl dig senast den 31 juli för en lärorik och spännande upplevelse!

Se fullständigt program här.

Anmälan till årets Apelrydsseminarium gör du här.
Vill du istället anmäla dig till Apelrydsseminariet utan övernattning gör du det här.

Följ oss i sociala medier och på #apelryd2017 för fler uppdateringar!

Tema hälsa och jämställdhet vid årets Apelrydsseminarium