Utbrändhet kryper nedåt i åldrarna och unga kvinnor mellan 16 och 25 är särskilt utsatta. Många unga kvinnor är ambitiösa i sina studier, samtidigt som de känner en press på sig att se bra ut, träna och vara aktiva på många plan. Hur påverkar dessa ideal unga kvinnors hälsa? Hur kan man arbeta förebyggande mot stress bland unga, och vilket ansvar har skolan?

Hör Sara Haraldsson, grundare Maktsalongen, Leone Milton, författare och journalist, Eva-Maria Svensson, professor rättsvetenskap, Julia Lindh, ordförande Sveriges elevråd och Birgitta Ohlsson riksdagsledamot (L) och författare till boken ”Duktiga flickors revansch” i ett panelsamtal lett av Christina Knight, styrelseledamot Fredrika Bremer Förbundet och författare till boken ”Mad Women: Herstory of Advertising.

Läs mer om Apelrydsseminariet och anmäl dig här!

#apelryd2017

Panelsamtal om kroppsideal och hälsa på Apelrydsseminariet