Fredrika Bremer Förbundet söker två praktikanter till våren 2018. En praktikplats har fokus på arbetet med tidskriften Hertha, den andra praktikplatsen är placerad på förbundets kansli och har fokus på kommunikation och opinionsbildning. Båda praktikplatser är placerade i Stockholm.

Praktik på kansliet:
Som praktikant hos oss medverkar du i den löpande verksamheten, vårt kommunikationsarbete och är delaktig i organisationens projekt. Vi ser gärna att sökande har kompetens inom kommunikation men viktigast är ett brinnande engagemang för jämställdhet. Praktiktjänstgöringen är varierande och innefattar även medlemskontakt och hantering av medlemsregister, arbete med våra stiftelser och att driva projekt och uppgifter som rör vårt medlemskap i Sveriges Kvinnolobby.

Praktik på tidskriften Hertha:
Hertha är en av världens äldsta feministiska tidskrifter och kommer ut två gånger per år. Som praktikant på Hertha är du med i Herthas redaktionsråd, skriver och redigerar artiklar och får inblick i arbetet på en liten redaktion. Praktikplatsen på Hertha bör pågå halva terminen (cirka 10 veckor) med start januari 2018.

Båda praktikplatser är oavlönade bör vara en del av din utbildning.

För frågor och mer information kontakta kansliet på kansli@fredrikabremer.se. Du kan även nå oss på telefonnummer: 0732–554400.

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till kansli@fredrikabremer.se senast 1 november och uppge vilken av praktikplatserna du är intresserad av.

Fredrika Bremer Förbundet söker två praktikanter till våren 2018!