Fredrika Bremer-förbundet önskar alla sina medlemmar en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År! Vi vill även passa på att tacka alla medlemmar och engagerade för ett fantastiskt år, det är ni som gör förbundets arbete möjligt. Tack vare våra lokalkretsar har vi ordnat seminarier och föreläsningar runt om i landet varje månad! En fantastisk plattform för att lyfta jämställdhetsarbetet i hela landet.

2017 var året som började med Women’s March och slutade med #metoo. Efter alla år av tystnad är vi nu många som efterfrågar åtgärder och verklig förändring inför 2018. Trots stora bakslag för kvinnors rättigheter internationellt har vi sett några framsteg på hemmaplan. Så som en ny sexualbrottslag som bygger på samtycke, samt förslag om en föräldraförsäkring med fler reserverade månader för vardera föräldern.

Fredrika Bremer-förbundet har arbetat ända sedan 1884 för att flytta fram positionerna för kvinnors rättigheter. Ett arbete som är långt ifrån färdigt. Därför hoppas vi att du fortsätter vara med oss även 2018! Kansliet har julstängt och är tillbaka den 8 januari, till dess:

God Jul och Gott Nytt År!

God Jul och Gott Nytt År!