Vill du lära dig mer om opinionsbildning och kommunikation? Är du intresserad av jämställdhetsfrågor? Söker du praktik till hösten? Sök då till oss!

Som praktikant hos oss medverkar du i den löpande verksamheten, vårt kommunikationsarbete och är delaktig i organisationens projekt. Vi ser gärna att sökande har kompetens eller intresse inom kommunikation men viktigast är ett brinnande engagemang för jämställdhet. Praktiktjänstgöringen är varierande och innefattar även medlemskontakt och hantering av medlemsregister, arbete med våra stiftelser och att driva projekt och uppgifter som rör vårt medlemskap i Sveriges Kvinnolobby. Det finns även möjlighet att skriva för vår tidning Hertha under praktikperioden.

Praktikplatsen är oavlönad och bör vara en del av din utbildning.

För frågor och mer information kontakta kansliet på kansli@fredrikabremer.se. Du kan även nå oss på telefonnummer: 0732–554400.

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till kansli@fredrikabremer.se senast 15 april!

Sök praktik hos oss!