Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

DIGITAL PRATSTUND MED FANNY WIDMAN – STOCKHOLM/UPPSALAKRETSEN

8 december, 2020 @ 18:00 - 19:00

Fredrika Bremer-förbundets Stockholm/Uppsala-krets bjuder in dig som är medlem och
ditt nätverk till en digital pratstund med Fanny Widman som bygger på att bolla situationer du kan hamna i utifrån att vara kvinna.

Widman kommer också presentera sin nya bok ”Det är nog nu – Röster om jämställdhet för att förändra arbetslivet”. Boken bygger på podden Fannys förebilder som hon ur ren frustration startade när hon insåg att hon inte hade samma förutsättningar som sina manliga kollegor just på grund utav sitt kön. Från början var syftet med podden att hon ville lära sig hur man gör karriär som kvinna. Hon ville ha svaret på hur man navigerar som kvinna i affärslivet. Men i takt med att hon vågat ställa den frågan om och om igen så öppnades hennes ögon för ett problem som är mycket större än vad hon trodde från början. Därmed har jämställdhet blivit hennes hjärtefråga. Fanny tror på att om vi vågar lyssna på och ta in andras berättelser kan vi också utmana våra egna sätt att se på saker. Resan med podden blivit ett bevis på det. Att våra perspektiv kan bli mycket bredare om vi inte är rädda för att ge andras perspektiv utrymme.

Välkommen till en aktiv timme som har utrymme till att i mindre grupper diskutera olika situationer utifrån temat samt tid till att nätverka med varandra.
Fanny Widman har en bakgrund som säljare både inom media- och IT branschen och har alltid haft en talang för att bygga relationer med människor.

Bjud gärna med några från ditt nätverk genom att dela denna inbjudan eller anmäla er tillsammans.

Varmt välkommen!

När: Tisdagen den 8 december kl. 18:00 – 19:00 via Zoom
Anmälan till: lena.brannfors@hotmail.com
En zoom-länk kommer att skickas till alla anmälda i god tid före föreläsningen.

DIGITAL PRATSTUND MED FANNY WIDMAN – STOCKHOLM/UPPSALAKRETSEN

Detaljer

Datum:
8 december, 2020
Tid:
18:00 - 19:00

Arrangör

Stockholm-Uppsalakretsen