Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

INSTÄLLT: Julfest och föreläsningen ”Tösatågen” av Ingrid Persson Skog

7 december, 2020 @ 18:00

INSTÄLLT EVENEMANG: med anledning av rådande pandemi och de restriktioner samt allmänna råd på plats för allmänna möten. 

Måndagen den 7 december kl. 18.00 bjuder Landskronakretsen till Julfest. Julbordssbuffé serveras och ca 19.30  föreläser Ingrid Persson Skog, välkänd guide och informatör i Nordvästra Skåne samt grundare av företaget Språkguiden AB. Titeln på föredraget är ”Tösatågen” och handlar om några av de kända kvinnor som fått ge namn åt Skåneregionens ”pågatåg”. Ta gärna med en gåva till vårt lotteri!

Föredraget som börjar klockan 19.30 är gratis och vill du delta i den inledande måltiden (varmrätt samt kaffe/te med liten kaka) kostar det 200 kronor.
Anmälan senast 1 december.

Givetvis följer vi folkhälsomyndighetens rekommendationer, håller god handhygien och stannar hemma om vi är sjuka. Vi begränsar våra samlingar till max 50 personer och vill därför att du anmäler ditt deltagande till kerstinchristensson@gmail.com oavsett om du önskar delta i den inledande måltid eller inte. För dig som önskar mat ber vi dig betala den aktuella avgiften via swish eller bankgiro. Glöm inte att ange ditt namn och datum för mötet. Det går också att betala kontant på plast.
Bankgiro 842-2941 (Fredrika Bremerförbundets Landskronakrets)
Swish 123 381 23 28 (Fredrika Bremerförbundets Landskronakrets)

INSTÄLLT: Julfest och föreläsningen ”Tösatågen” av Ingrid Persson Skog

Detaljer

Datum:
7 december, 2020
Tid:
18:00

Arrangör

Landskornakretsen

Plats

Siriusrestaurangen
Borgmästargatan 8
Landskrona, 261 32 Sverige
+ Google Map