Just nu har vi en kampanj för alla medlemmar. Värva en medlem och få boken gratis!
När du värvat en medlem och den har betalat mejlar du in namn på den värvade samt din egen adress till kansli@fredrikabremer.se.

Eva Moberg gjorde starka avtryck i den politiska debatten i flera frågor som fortfarande är aktuella: framför allt jämställdhet, feminism och maskulinitet, men också miljö, kärnkraft, fred och religion. Hon var dessutom redaktör för Hertha mellan år 1960-1962. Nu kommer boken om Eva Moberg! Det är en bok om möten, engagemang och utveckling. Om hur en människas patos och intresse för våra liv, och hur vi kan göra världen bättre, ger ringar på vattnet både i samtiden och i framtiden.

Gränslöst knivskarp speglar en tid av utveckling, såväl politiskt som andligt. Medverkar gör bland andra Yvonne Hirdman, Birgitta Ohlsson, Alexander Ahndoril, Tage G. Petersson, Inger Edelfeldt, Amineh Kakabaveh med flera.

Boken är sammanställd av ett redaktionsråd som består av Cecilia Zadig, Gabriel Romanus, Gottfried Grafström och Louise Lindfors och ges ut i samarbete med Fredrika Bremer Förbundet.

Vill du köpa boken? Mejla till info@fredrikabremer.se och uppge
ditt namn och adress så skickar vi boken med en faktura.

Medlemspris: 140 kr inklusive porto

Övriga: 195 kr inklusive porto